Az Enterosgel allergia ellenes hatása

Az Enterosgel térbeli szerkezetét leginkább egy porózus szivacshoz lehetne hasonlítani. Szivacsként gyűjti magába a méreganyagokat, mialatt áthalad az emésztőrendszeren, végül a bélrendszeren keresztül széklet formájában kiválasztódik. Az Enterosgel nem lép kémiai reakcióba a szervezettel, azaz nem vesz részt az anyagcsere folyamatokban.

A káros anyagok kiválasztásába beletartoznak az allergének is. Amikor az allergének érintkeznek a szervezettel (légutak nyálkahártyája, szájüreg, bőr, légcső, gyomor stb.), akkor jelentkeznek a különböző allergiás reakciók.

Allergiás panaszok kialakulásához vezethetnek az olyan patológiás folyamatok is, amelyeket a bélrendszer hám-nyálkahártyájának a károsodása kísér. Éppen ezért, az Enterosgel antiallergén hatásai közé soroljuk azt is, hogy a gél fokozza a bélnyálkahártya hámszövetének az immunvédelmét, így a toxinok és allergének nagy nehézségek árán képesek csak a véráramba jutni (= csökken az allergia kialakulásának a lehetősége).

Az Enterosgel porózus szerkezete a nem teljes allergéneket teljesen magába szívja, a teljes allergének pedig az Enterosgel felületén szívódnak fel, és a géllel együtt ürülnek ki a szervezetből.

A bőr allergiás megbetegedései

Az emberi test felszíne, a bőr, gyakorta „árulkodik” valamilyen allergiás panaszról. Számos gyulladás, kiütés, folt, ami a bőrön megjelenik, nem ritka, hogy egyértelműen az allergia következménye, és elsősorban az emésztőrendszert érinti. Az akné és a bőrkütések például gyakorta utalhatnak anyagcsere zavarokra.

Az Enterosgel alapvető összetevője a természetes szilícium-dioxid, ami hasonló fizikai és kémiai jellemzőkkel rendelkezik, mint a szén. Az Enterosgelt a szervezet könnyen befogadja, „cserébe” a gél nem indukál káros kémiai reakciókat, miután „magához szívta” a méreganyagokat. Végül, pedig „mint aki jól végezte dolgát” a székelttel együtt kiürül. A szervezet nem csak hogy megszabadul a mérgek és allergének okozta túlterheléstől, hanem a bőr felületén jelentkező a kiütések eltűnnek, a bőr kitisztul és egészségesebb lesz.

Ily módon az Enterosgel számos típusú allergiás dermatitisz (atópiás és seborrhoeás dermatitis, akut és krónikus csalánkiütés), nem allergiás dermatitisz, napégés és akné kezelésében is segíthet.

A bőr allergiás tüneteinek a kezelésénél ugyan mellékhatások nélkül, természetes „gyógymódként” nyugodtan alkalmazható az Enteros gél, a mielőbbi gyógyulás érdekében érdemes bőrgyógyász véleményét is kikérni.

Az Enterosgel allergia ellenes hatásairól roppant pozitívan nyilatkozott Dr. Lubos Tamele elismert cseh allergológus, immonológus:

“Személy szerint az Enterosgelt ajánlom a pácienseimnek allergia, sápadtság, dermatitisz, ekcéma és pikkelysömör ellen. Az Enterosgel felszívja és hatástalanítja a méreganyagokat és a patogén mikroflórát, ugyanakkor a hasznos tápanyagokat és baktériumokat nem távolítja el a szervezetből.”

Az Enterosgel mint antiallergén, általános alkalamzása

Általában az Enterosgélt 2-3 héten át ajánlott alkalamzni mint antiallergén. A napi adagolás:

  • Felnőtteknek 3x1 evőkanál,

  • gyermekeknek, 5 és 14 éves kor között 3x1 teáskanál,

  • gyermekeknek, 5 éves kor alatt 3x1 kávéskanál.

Külsőleg, az érintett területen is alkalmazható: naponta 2-szer és mindig hagyjuk fent kb. 15 percig. Majd mossuk le vízzel vagy kamillás oldattal.

KATTINTSON IDE az Enterosgél ÁRAK-hoz

Otthoni méregtelenítő kúrák Enterossal

Méregtelenítő csomagok

Enterosgel, 225g = 6990
Enterosgel, 675g (3 darab) = 18870
Enterosgel,1125g (5 darab) = 29950
tovább az összes termékhez
A termék Orvostechnikai eszközAz Enterosgélt, már több mint 25 országban, milliók fogyasztják.

Hogyan fogyaszuk az Enterosgélt?

Gyerekeknek EnterosgéltGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

3 x 5-10 g / nap
2 - 3 kúra évente

Felnőtteknek Enterosgél BoltFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

3 x 10-15 g / nap
3 - 4 kúra évente

Időseknek Enterosgélt50 ÉV FELETT
50 év felett

3 x 10-15 g/ nap
2 - 3 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
ÖSSSZES Enterosgél KÚRA

Gyakori kérdések az Enterosgélről

Hogyan előzhetjük meg a másnaposságot Enterosgél segítségével?

ÖSSZES KÉRDÉS / VÁLASZHOZ TOVÁBB...
Méregtelenítő hatás

Fokozd az Immunerősítő hatás immunrendszered teljesítményét Enterosgéllel.

Vezesd ki a Méregtelenítés mérgeket, a salakanyagot a testedből Enterosgéllel.

Fokozd a tested működését Méregtelenítéssel!

Szilíciumos méreganyag kivezetés

Polimetilsziloxánátlag: 70 g / 100g

Tisztított vízátlag: 30 g / 100g

Olvasson az Enterosgel hatóanyagairól még többet