A test Öngyógyulásának beindítása Méregtelenítéssel

Javul az áltlános egészség

A testünkben egyre inkább felhalmozódó méreganyagok következtében elkerülhetetlen, hogy valamiféle egészségügyi probléma, megbetegedés tünetei jelentkezzenek. Az Enterosgel azáltal, hogy megköti, majd kivezeti a méreganyagok sokaságát a szervezetből, segít elébe menni számos egészségügyi problémának. Támogatja a szervezet általános egészségét.

Kiegyensúlyozottabb anyagcsere

A méregtelenítés következtében amellett, hogy szervezetünk megtisztul, az anyagcsere fokozódik és a továbbiakban a tápanyagok jobb felhasznosulás és felszívódása lesz a jellemző.

Erősebb szervezet

Vezető kutatók szerint az Enterosgel-méregtelenítés következtében növekszik a szervezet ellenálló képessége a kórokozókkal, baktériumokkal, mikroorganizmusokkal szemben.

Jobb máj –és veseműködés

Mivel az Enterosgel csökkenti a májra és a vesére nehezedő toxikus terhelést, támogatja a kiválasztásért és a szervezet önálló méregtelenítéséért felelős két létfontosságú szerv optimális működését. Mindez mondani sem kell, hogy alapfeltétele az egészségnek.

Egészséges bélflóra

A méreganyagok kivezetésével, valamint azzal a sajátosságával, hogy az Enterosgél érintetlenül hagyja a hasznos baktériumokat a szervezetben, hozzájárul a bélflóra egészséges működéséhez is. A bélflóráról tudni kell, hogy ideális körülmények között gátolja a káros anyagok, paraziták megtelepedését, védi a bélnyálkahártya épségét, továbbá támogatja az immunrendszer kiegyensúlyozott működését. Így hát nem meglepő, hogy az egészséges bélflóra károsodás negatívan hat ki mind az emésztőrendszerre, mind pedig az immunrendszerre.

Hogyan fogyaszuk az Enterosgélt?

Gyerekeknek EnterosgéltGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

3 x 5-10 g / nap
2 - 3 kúra évente

Felnőtteknek Enterosgél BoltFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

3 x 10-15 g / nap
3 - 4 kúra évente

Időseknek Enterosgélt50 ÉV FELETT
50 év felett

3 x 10-15 g/ nap
2 - 3 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
ÖSSSZES Enterosgél KÚRA

Gyakori kérdések az Enterosgélről

Hogyan előzhetjük meg a másnaposságot Enterosgél segítségével?

ÖSSZES KÉRDÉS / VÁLASZHOZ TOVÁBB...

A polimetilsziloxán

Az Enteros gel aktív összetevője a szerves szilikon-polimer vegyület, a porózus szerkezetű ’polimetilsziloxán polihidrát’, (vagy csak simán polimetilsziloxán, röviden: PMSPH). A szilikon, (amely igazából a kémiában gyűjtőfogalom, hiszen sok, egymástól eltérő szerkezettel, tulajdonsággal, és összegképlettel rendelkező vegyületet illetnek ezzel a névvel) alapját az oxigén után a Földön a 2. legnagyobb arányban előforduló elem, a szilícium adja.

A polimetilsziloxán méregtelenítő képessége »
Otthoni méregtelenítő kúrák Enterossal

Méregtelenítő csomagok

Enterosgel, 225g = 9971
Enterosgel, 675g (3 darab) = 28371
Enterosgel,1125g (5 darab) = 44721
tovább az összes termékhez
A termék Orvostechnikai eszközAz Enterosgélt, már több mint 25 országban, milliók fogyasztják.