Méregtelenítés Enterosgéllel

Rengeteg káros anyag létezik, amelyek a légzéssel vagy éppen a táplálkozással naponta kerülnek be a szervezetbe. A bekerülő káros anyagok nem kívánatos hatást gyakorolnak az anyagcserére, rombolják az immunrendszert, de akár betegségek kialakulását is okozhatják.
A szervezet méregtelenítésének a célja, éppen az, hogy ezeket a káros anyagokat eltávolítsuk.
A méregtelenítés során a szervezet megszabadul valamennyi káros anyagtól, mindez az immunrendszer könnyebb és hatékonyabb működését, a tápanyagok jobb felhasznosulását és felszívódását eredményezi.

Ahogy a mondás tartja, már semmi sem a régi! A modern kor emberét már sokkal, de sokkal több méreganyag veszélyezteti. Hogy mást ne említsünk, az új élelmiszeripari technológiák megjelenésével az ételeket elkezdték felesleges adalékanyagokkal, allergénekkel, ízesítőkkel, mesterséges ételszínezékekkel vagy éppen tartósítószerekkel „szennyezni” – Nem is beszélve a levegő és a víz egyre nagyobb mértékű szennyezettségéről, és ott van még a dohányzás, valamint az alkohol -és drogfogyasztás is.

Hogyan segíti az Enterosgel a szervezet méregtelenítését?

A szervezet önerőből nem képes maradéktalanul kiszűrni minden egyes szennyeződést, ez pedig magában hordozza annak a lehetőségét, hogy előbb vagy utóbb, de a szervezet sérülni, károsodni fog.
A kezdődő tünetek lehetnek: fáradtság, hangulatingadozás, emésztési zavarok, fejfájás, és/vagy sápadtság.

Az Enterosgéllel végzett méregtelenítő program megszünteti a szervezet méreganyag-leterheltségét, ugyanis segít eltávolítani a nem kívánatos anyagokat a szervezetből. Továbbá, támogatja az optimális anyagcserét.

Mint egy szivacs, úgy szívja magába az Enterosgel az olyan káros anyagokat, mint a metabolikus bomlástermékek, a toxinok, vagy éppen az alkohol. Utóbbit eltávolítja a vérből, mivel az alkoholt és annak melléktermékeit a vérből a bélrendszer belsejében szállítja vissza, ahol megköti azokat és megakadályozza az újbóli felszívódásukat. Mérsékeli a májra és a vesére nehezedő toxikus terhelést.

Továbbá megköti a bélrendszer hámrétegét károsító mérgező anyagcsere-melléktermékeket, így az Enterosgelnek köszönhetően létrejönnek azok az ideális feltételek, melyek a nyálkahártya regenerálódásához szükségesek.

Megelőző-méregtelenítő kúra Enterosgellel

Az Enterosgél-méregtelenítés alkalmazása különösen fontos lehet megelőzési és terápiás célzattal. Rengeteg betegség összefüggésben állhat valamiféle a mérgezéssel. A méregtelenítés a szervezet erőforrásainak jelentős részét célozza meg, nem pedig a betegség kiváltó oka ellen küzd.

Az Enterosgelnek van egy baktériumölő képessége is, melyet hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni: ahogy a méreganyagokat, úgy a baktréiumokat is képes „kiszűrni”! Az Enterosgel elpusztítja a patogén mikroorganizmusokat az emésztőrendszerben.

A sort azonban még folytathajtuk: megköti és eltávolítja a rotavírust/enterovírust is, valamint eltávolítja a mikroorganizmusok bomlás- és élettevékenysége során keletkező káros melléktermékeket, csak úgy mint a gramn-negatív és gram-pozitív baktériumokat. A kutatók megállapították, hogy az Enterosgel használata csökkentheti az endotoxin jelenlétét a gram-negatív baktériumokban. (Az endotoxin túlzott mennyisége a szervezetben számos kóros folyamatot súlyosbíthat.)
A gél nagy előnye, hogy a hasznos baktériumokat ugyanakkor érintetlenül hagyja, így segítve a szervezet megfelelő bélflórájának kialakulását.

Az egészség megőrzése érdekében mindenképpen ajánlott az év során Enterosgéles méregtelenítő kúrákat tartani: Átlagosan, 4-6 alkalommal, rendszerint 10-14 napon át nyugodtan iktassunk be egy-egy tisztítókúrát.

Mire számítsunk az Enterosgel méregtelenítő kúra végén?

Az immunrendszer működésének a javulása, továbbá az izmok és a szervezet gyorsabb regenerálódása mindneképpen várható! Tapasztalatok szerint, miután sokan a végére érnek egy méregtelenítő kúrának, a legtöbben elsősorban az energiaszint és az életerő megnövekedését, továbbá jobb közérzetet, súlycsökkenést, és az emésztőrendszeri problémák enyhülését tapasztalják.

Az Enterosgel adagolása felnőtteknek: 3x15g (3x1 evőkanál) / nap

Gyerekeknek – 3x10g (3x1 púpozott teáskanál) / nap

Az „Enterosgel-méregtelenítés” (avagy a szervezet megtisztításának) átlagos időtartama kb. 2 hét.
Súlyos mérgezésnél az egyszeri adagok mennyiségét megduplázhatja az első 3 napban.

KATTINTSON IDE az Enterosgél ÁRAK-hoz

Otthoni méregtelenítő kúrák Enterossal

Méregtelenítő csomagok

Enterosgel, 225g = 9971
Enterosgel, 675g (3 darab) = 28371
Enterosgel,1125g (5 darab) = 44721
tovább az összes termékhez
A termék Orvostechnikai eszközAz Enterosgélt, már több mint 25 országban, milliók fogyasztják.

Hogyan fogyaszuk az Enterosgélt?

Gyerekeknek EnterosgéltGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

3 x 5-10 g / nap
2 - 3 kúra évente

Felnőtteknek Enterosgél BoltFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

3 x 10-15 g / nap
3 - 4 kúra évente

Időseknek Enterosgélt50 ÉV FELETT
50 év felett

3 x 10-15 g/ nap
2 - 3 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
ÖSSSZES Enterosgél KÚRA

Gyakori kérdések az Enterosgélről

Hogyan előzhetjük meg a másnaposságot Enterosgél segítségével?

ÖSSZES KÉRDÉS / VÁLASZHOZ TOVÁBB...
Méregtelenítő hatás

Fokozd az Immunerősítő hatás immunrendszered teljesítményét Enterosgéllel.

Vezesd ki a Méregtelenítés mérgeket, a salakanyagot a testedből Enterosgéllel.

Fokozd a tested működését Méregtelenítéssel!

Szilíciumos méreganyag kivezetés

Polimetilsziloxánátlag: 70 g / 100g

Tisztított vízátlag: 30 g / 100g

Olvasson az Enterosgel hatóanyagairól még többet