Az Enterosgel támogatja a testsúlycsökkentést

A különböző testsúlycsökkentő programok során a szervezetben a metabolikus és toxikus anyagok egész sora szabadul fel. Ezek a méreganyagok számos nem kívánatos panaszt eredményezhetnek (pl.: hányás, émelygés), valamint kártékonyan befolyásolhatják a testsúlycsökkentés folyamatát is.
Az Enterosgélt ajánlott fogyasztani fogyókúra alatt, mert:

... közvetett módon támogatja a testsúlycsökkentést, mégpedig úgy, hogy segít eltávolítani a felhalmozódó méreganyagokat és metabolikus bomlástermékeket.

... „megköti” az emésztetlen -és a káros anyagokat.

... normalizálja az emésztést.

... javítja a tápanyagok jobb felhasználhatóságát / lebontását azáltal, hogy regenerálja a bélnyálkahártyát,

... csökkenti az éhségérzetet, mivel a különböző epe -és savmaradványokat kiszűri a szervezetből.

Testsúlycsökkentéshez napi 45g Enterosgel elfogyasztása javallott. Mindez annyit tesz, hogy a főétkezések előtt vagy után 20 perccel, 1 evőkanálnyit (15g) adagoljunk magunkank, napi három alkalommal.

A sikeres fogyókúra titka

Manapság már talán kevesebben vannak azok, akik elégedettek lennének a saját testsúlyukkal. A helytelen táplálkozás, a passzív életmód, az egészségtelen szervezet együttesen eredményezheti a testsúly gyarapodását.

Amilyen könnyen felszaladnak a kilók, legalább olyan nehéz a feleslegtől megszabadulni!

A fogyás időigényes és nehézségekkel járó folyamat, kitartást és akaraterőt igényel. Ugyan maga a fogyókúra gondolata rengeteg emberben felmerül, nagy részük azonban rövid időn belül fel is hagy testsúlycsökkentő szándékával. Az egésznek van egy úgynevezett pszichés háttere, mely az önbecsülésről szól.

A „képes vagyok rá” – „nem vagyok rá képes” örök ellentét visszatérő probléma szokott lenni. Amikor az önbecsülésünk egészségesnek nevezhető, akkor tisztában vagyunk a céljainkkal, és azt is tudjuk, hogy milyen úton és módon érjük el azokat. Nem keresünk viszonyítási pontokat környezetünkben, nem mérjük máshoz magunkat, hanem eltökélt szándékunk, hogy megvalósítsuk a kitűzött célt, ami jelen esetben a sikeres fogyókúra. Amennyiben elsőre nem is sikerül minden, akkor sem keseredünk el, nem elpazarolt időről beszélünk, hanem inkább újra megvizsgáljuk a hozzáállásunkat és meghatározzuk, hogy pontosan mit kell másképp csinálnunk a siker érdekében.

Az alacsony önértékeléssel rendelkező embereknél mindez másképpen működik. Az ő motivációjuk kétségekkel és határozatlansággal teli, lényegében nem is állnak készen arra, hogy bármit is változtassanak az életükön. A szkeptikus szemléletmód miatt hajlamosak rosszul értékelni az elért eredményeket. Például ezek az emberek nem élik meg sikerként, azt ha havonta leadnak 1-2 kg-ot...

A fogyókúrára sok esetben úgy tekintenek, mint egy ”lehetetlen küldetésre”, és menekülési útvonalakat keresnek. Jellemző, hogy végső elkeseredettségükben elkezdenek inkább újra az ételekre koncentrálni, egyre többet és többet esznek. A rendszeres táplálkozás amolyan antidepresszánsként „funkcionál”.

Az alacsony önbecsüléssel rendelkező emberek sztereotípiáik között élnek, nem szeretnék a változást, bizonyos keretek közé sorolják be önmagukat. Ha volt is kezdeti lendület, az rövid időb belül eltűnt, a testsúly csökkenése helyett sokkal inkább újbóli súly gyarapodása lesz tapasztalható. Természetesen az alacsony önbecsülés nem áthidalhatatlan probléma, még csak szakemberhez sem kell egyből fordulni, azt azonban tudni kell, hogy a fogyáshoz elnegedhetetlen a kellő motiváció és az akaraterő.

A sikeres fogyókúrához a mentális tényezők mellett fontos, az aktív életmód (rendszeres testmozgás), az egészséges táplálkozás, a megfelelő mennyiségű vitamin, ásványi anyag és egyéb tápanyagok napi szükségletének a biztosítása, valamint az optimális anyagcsere folyamatok megléte.

A fogyókúra kezdetekor az legyen a legfontosabb szempont, hogy saját magunk és szervezetünk egészsége érdekében szeretnénk lefogyni, nem pedig bármiféle külső nyomásnak eleget téve! –
Az pedig már csak hab a tortán, hogy az ideális testsúlyhoz közeledve, fokozódik a fizikai teljesítőképesség, megnő az energiaszint, és jobb lesz a közérzetünk is!

KATTINTSON IDE az Enterosgél ÁRAK-hoz és RENDELÉShez

Otthoni méregtelenítő kúrák Enterossal

Méregtelenítő csomagok

Enterosgel, 225g = 6990
Enterosgel, 675g (3 darab) = 18870
Enterosgel,1125g (5 darab) = 29950
tovább az összes termékhez
A termék Orvostechnikai eszközAz Enterosgélt, már több mint 25 országban, milliók fogyasztják.

Hogyan fogyaszuk az Enterosgélt?

Gyerekeknek EnterosgéltGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

3 x 5-10 g / nap
2 - 3 kúra évente

Felnőtteknek Enterosgél BoltFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

3 x 10-15 g / nap
3 - 4 kúra évente

Időseknek Enterosgélt50 ÉV FELETT
50 év felett

3 x 10-15 g/ nap
2 - 3 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
ÖSSSZES Enterosgél KÚRA

Gyakori kérdések az Enterosgélről

Hogyan előzhetjük meg a másnaposságot Enterosgél segítségével?

ÖSSZES KÉRDÉS / VÁLASZHOZ TOVÁBB...
Méregtelenítő hatás

Fokozd az Immunerősítő hatás immunrendszered teljesítményét Enterosgéllel.

Vezesd ki a Méregtelenítés mérgeket, a salakanyagot a testedből Enterosgéllel.

Fokozd a tested működését Méregtelenítéssel!

Szilíciumos méreganyag kivezetés

Polimetilsziloxánátlag: 70 g / 100g

Tisztított vízátlag: 30 g / 100g

Olvasson az Enterosgel hatóanyagairól még többet