Személyes vélemények az Enterosgélről

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Jobb egészség

Évi - www.enteromedical.hu honlap

„Leírnám tapasztalataimat az Enterosgél-lel kapcsolatban: kb 1 hete nagyon megfáztam, fájt a torkom, folyt az orrom, könnyezett a szemem. Bevettem 1 evőkanál gélt, kb két óra múlva már nem folyt az orrom, estére a torkom sem fájt - ez péntek délután volt. Szombaton már semmi bajom, talán összesen 4x fújtam orrot. Más: naponta reggel, felkelés után iszom egy evőkanálnyi gélt, azóta nem puffadok fel, mint azelőtt,könnyűnek, laposnak érzem a hasam, több energiám van, kevésbé vagyok fáradékony. Köszönöm, ezt az egészség megörző csodát!”

Kozmetikai felhasználás

Mészáros Ildikó -

Kozmetikusom javaslatára elkezdtem használni az enterosgélt. Első napokban kétszer 1-1 evőkanálnyit, majd váltottam a napi egyre. Magamon azt veszem észre, hogy kevésbé puffad fel a hasam estére, már ezért megérte.
Egyik nap volt nálam egy nagyon kedves barátnőm, akinek előfordul, hogy csalánkiütése lesz az alkoholtól.
Korábban egyszer láttam már nála ilyet, ezúttal egy enyhe koktél után kezdett el vörösödni az arca. Ilyenkor az a bevált módszer, hogy megiszik egy halom kálciumot és kb fél óra múlva, amikor már kijött az arcán és a mellkasán a csalánkiültés, szépen lassan a kálcium hatására elkezd halványulni és 1-2 órán belül el is múlik.
Ezúttal azonnal kapcsoltam, amikor kezdett szépen vörösödni az én drága barátnőmnek a gyönyörű feje. Kapott egy kanállal és nagy meglepetésünkre sem a mellkasán, sem az arcán nem jöttek ki a kiütések, sőt alig 20 perc alatt teljesen elmúlt a pirosság is...

Jobb emésztés

Millei Imre - Veszprém

„Nagyszerű termék, mindnekinek csak ajánlani tudom! Nekem nagyon sokat segített a puffadás és felfújódás gyors kezelésében.”

Méregtelenítés

Papp Teréz - Kecskemét

„Nagyon örülök, hogy megrendeltem az Önök termékét. Követem az előírt felhasználási javaslatokat, és rendszeresen, kúraszerűen fogyasztom (ahogy a honlpajukon is tanácsolták: évente 4-6 alkalommal 10-14 napon keresztül) az Enterosgélt.
Hála az Enterosgélnek sikerült elébe mennem számos gyomor -és bélproblémának! Továbbá a gél általános méregtelenítő és tisztító tulajdonságainak köszönhetően az immunrendszerem működésére sem lehet igazán panaszom --> Jóval messzebbre elkerülnek a betegségek, mint korábban.
Köszönet mindezért!!”

Bőrápolás

Kápolnási Erika - Budapest

„Nem akartam elhinni, ahogy az Enterosgelnek hála letisztult a bőröm, és még az arcüreggyulladásom is rendbejött! Valóban egy újszerű csodeszer, az egyszer biztos!”

Másnaposság ellen

Kardos Róbert - Miskolc

„Az Enterosgellel kapcsolatban igazán az keltette fel a figyelmemet, hogy több helyen is megemlítették, mint a másnaposság természetes enyhítésére szolgáló terméket. Kíváncsi voltam, hogy ez mennyire igaz. Mivel még 26 évesen fiatalnak tartom magam, szeretek a barátokkal elmenni szórakozni, meginni 2-3 pohár, ha nem több „frissítőt”. Havonta 1-szer biztosan tartunk egy ilyen ”összejövetelt”, ahol nem ritka hogy ugyan viszonlag mértékletesen, de felöntünk a garatra. El sem tudom mondani, hogy mennyivel könnyebbek „a másnap reggelek” a számomra, mióta haszánlom az Enterosgélt! Van amikor már a buli előtt elfogyasztok egy adagot! ... Azt kell hogy mondjam, igen is bevált számomra az Enterosgel!

Allergia ellen

Tóth Andrea -

„Egy kivizsgálás során felfedeztek nálam különböző ételallergiákat, ami a gluténintolerancia hatására keletkezett. Természetesen kiiktattam az étrendemből azokat az ételeket amiket nem fogyaszthatok... Az Enterosgélt 3 napja kezdtem el használni, napi 3 alkalommal és az étkezések előtt 2 órával. Most, hogy használom az entersogélt a korábbi, kibírhatatlan fájdalommal ellentétben csupán a köldököm körül érzek tompa fájdalmat a hasamban vagy gyomromban...”

Allergia ellen

’vitalkincs’ felhasználó bejegyzése -

„Egyszerűen “beleszerettem” a termékbe. Bizonyára bocsánatos bűn, ha valaki isteníti az általa forgalmazott terméket, hiszen csak a legjobb, a leghasznosabb, leghatásosabb szert ajánlja jó szívvel bárki a családjának, barátainak, ismerőseinek.
Szokásommá vált, hogy havonta egyszer 1 hetes méregtelenítést végezzek, azóta nincs székrekedésem, – igaz így rászoktam arra is, hogy napi 2 liter tisztított vizet megigyak. Ezt úgy mérem, hogy reggel felkelés után iszom egy evőkanál gélt kb 2 db vízzel elkeverve, majd fogom a 7 dl-es “fehérboros” üvegemet ( semmiképpen sem PET palackot – a xenoöstrogenek miatt ) megtöltöm tisztított vízzel, majd igyekszem ezt mielőbb elfogyasztani. kb. 11 óra tájékán töltöm meg másodszor az üveget és továbbra is figyelek rá, hogy 3-4 óra alatt megigyam.
Közben ebéd előtt fél órával újra csinálok egy gél-es koktélt 1 evőkanál gél és 2 dl víz keverékét és megiszom. A harmadik üveg vizet általában du 3 és 4 között szoktam feltölteni. Ha dolgozol, akkor célszerű a munka helyeden is ugyanolyan üveget tartani, mint otthon, így szokásoddá válik, hogy figyelsz arra, hogy milyen ütemben, ritmusban fogyaszd el a folyadékot. az esti ”gel koktél” vacsora után 1 órával szoktam meginni, kb 7-8 óra között, de ha társaságba megyek vagy bulizni, akkor lefekvés előtt iszom meg...”

Allergia ellen

Tóth Andrea - www.enteromedical.hu honlap

Az enterosgélt 3 napja kezdtem el használni, napi 3 alkalommal. Egy nagy kivizsgáláson vettem részt, felfedeztek nálam különböző ételallergiákat, ami a gluténintolerancia hatására keletkezett, ezenkivül nőgyógyászati problémám is van 2 éve, gyulladásos jellegű. Ezért is örültem a terméküknek, pont kapóra jött. Sikerül betartanom azt, hogy étkezés előtt 2 órával veszem be, egyenlőre. Valami miatt a hasam is fájt, ami kiterjedt a nőgyógyászati területre is, ennek okát nem találták. Most viszont már csak a köldököm körül érzek tompa fájdalmat a hasamban vagy gyomromban, amióta használom az enterosgélt. Borzasztó volt hasfájdalommal ébredni olykor.

Végigcsinálom a Lendvai Gabriella által javasolt méregtelenítő 2 hetes kúrát, aztán 1-2 hétig napi egy alkalommal szedem a gélt, majd aztán heti 2 alkalommal és mielőtt visszamennék kontrollra, csinálnék egy hetes kúrát. Természetesen ki kellett iktatnom az étrendből azokat az ételeket, amiket nem ehetek és néhány étrendkiegészítőre is szükségem van és némelyikre szükségem is lesz.

Otthoni méregtelenítő kúrák Enterossal

Méregtelenítő csomagok

Enterosgel, 225g = 6990
Enterosgel, 675g (3 darab) = 18870
Enterosgel,1125g (5 darab) = 29950
tovább az összes termékhez
A termék Orvostechnikai eszközAz Enterosgélt, már több mint 25 országban, milliók fogyasztják.

Hogyan fogyaszuk az Enterosgélt?

Gyerekeknek EnterosgéltGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

3 x 5-10 g / nap
2 - 3 kúra évente

Felnőtteknek Enterosgél BoltFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

3 x 10-15 g / nap
3 - 4 kúra évente

Időseknek Enterosgélt50 ÉV FELETT
50 év felett

3 x 10-15 g/ nap
2 - 3 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
ÖSSSZES Enterosgél KÚRA

Szilíciumos méreganyag kivezetés

Polimetilsziloxánátlag: 70 g / 100g

Tisztított vízátlag: 30 g / 100g

Olvasson az Enterosgel hatóanyagairól még többet

Gyakori kérdések az Enterosgélről

Hogyan előzhetjük meg a másnaposságot Enterosgél segítségével?

ÖSSZES KÉRDÉS / VÁLASZHOZ TOVÁBB...